Localitati Constanta
Constanta
Turism Constanta
Cautari Frecvente
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z
City break

LA PROTAP

Adresa contact:
Constanta, Romania
Str . Bd. 1 Decembrie 1918 , Nr . 12
Telefon: 0241639843 , 0241639622
Web: http://www.hotel-balada-nej.ro/restaurant-la-protap.php
Descriere:
Restaurantul „La Protap“ va prezinta maiestria in arta culinara a Maestrului Bucatar, cu echipa sa de bucatari, precum si spectacolul servirii pe sabii si tepuse in flacari, cu transari la gheridon de catre ospatarite top-model, in ambianta deosebita a restaurantului, o oaza montana medievala pe litoral - unicat la ora actuala - oferindu-va momente de neuitat si antren.
In cadrul Restaurantului „La Protap“ veti gasi un spectacol culinar, bucataria fiind la vedere, iar preparatele cu totul deosebite.
In momentul intrarii in restaurant, veti fi impresionati de decorul deosebit prin complexitatea si unicitatea pieselor ce impodobesc peretii restaurantului.

Pentru confortul diferitelor categorii de clienti, punem la dispozitie un salon de nefumatori si un salon Business Class, ambele dispunand de o capacitate de 40 de locuri.

Restaurantul „La Protap“ va ofera bucatarie cu specific romanesc, preparate din vanat (urs, caprioara, cerb, mistret, fazan, iepure) si bucatarie internationala
Personalul din restaurant si bar este calificat, cunoscator a mai multor limbi straine, fiind condus de un bucatar sef, Maestru in Arta Culinara.

Va oferim servicii de inalta calitate: servirea se face la ghiridon, transari, dezosari si preparare in fata clientilor; preparatele se aduc la masa dumneavoastra flambate pe platouri de lemn.
Restaurantul „La Protap“ va incanta in fiecare seara cu un program artistic: muzica romaneasca si internationala, program cu orchestra (pian, vioara, acordeon) cu instrumentisti de la Teatrul de Stat.
Se organizeaza mese festive, dineuri oficiale, pranzuri de afaceri etc. Rezervarile meselor se pot face individual sau, la cererea dumneavoastra, se pot aranja fileuri in functie de numarul de persoane necesar evenimentului. Marfa este aprovizionata din unitati autorizate, iar bucataria este dotata cu echipamente moderne si respecta normele europene igienico-sanitare veterinare.

Produsele sunt preparate in conditii de igiena maxima; bucataria este utilata cu echipament de ultima ora, conform standardelor europene a calitatii si igienei.


Cauta in Constanta
Bilete avion  • Bilete low cost
Atractii si zone de interes
Telecomunicatii
TELEFONET COMMTECH
INTERSAT
Astral Telecom
RDS
Unisoft International
LGC Computers
Internity
Farmacii
EUROSANTIS S.R.L.
EUROSANTIS-DUMIFARM
EUROSANTIS-EURO
EUROSANTIS-SANTIS
EUROSANTIS-TIC TAC
FARM IRIS C&T
FARM-MOND
Banci
Bancomat BRD - Hotel Iaki
Banca BRD - Complex Palas Pelican
BRD AG Mamaia
Bancomat BRD
Ag BRD Callatis
Banca BRD - BIBLIOTECA MUNICIPALA
SC Lafarge
Mass Media
Realitatea TV
Kiss FM
Radio Constanta
Radio Mix
RADIO NEPTUN
Radio Sky
Radio Star
Invatamant
GRUP SCOLAR INDUSTRIAL CONSTRUCTII DE MASINI
GRUP SCOLAR INDUSTRIAL DE MARINA
GRUP SCOLAR INDUSTRIAL ELECTROTEHNICA SI TELECOMUNICATII CONSTANTA
GRUP SCOLAR INDUSTRIAL ENERGETIC
GRUP SCOLAR INDUSTRIE ALIMENTARA
GRUP SCOLAR ION BANESCU
GRUP SCOLAR LAZAR EDELEANU

Ghid
Informaţii generale

Aşezare
n partea sud-estică a Romniei, ntre Dunăre şi Marea Neagră, n sudul Dobrogei.

Vecini
La est: Marea Neagră, la vest: Judeţul Ialomiţa, la nord: Judeţele Brăila şi Tulcea, la sud: Bulgaria.

Suprafaţă
7.071 km2.

Populaţie
746.000 locuitori.

Oraşe
Constanţa, reşedinţă de judeţ, cu 348.000 locuitori, mare port al ţării, centru industrial, comercial cultural şi studenţesc, staţiune balneară şi centru arheologic de seamă. Alte oraşe: Basarabi, Cernavodă, Eforie, Hrşova, Mangalia, Năvodari, Negru Vodă, Ovidiu, Techirghiol.

.. citeste mai mult