Warning: is_executable() [function.is-executable]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/bin/curl) is not within the allowed path(s): (/home/hartajud:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/hartajud/public_html/class/snoopy.class.php on line 208

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hartajud/public_html/class/snoopy.class.php:208) in /home/hartajud/public_html/inc/functions.php on line 6
LA PROTAP - Constanta
Localitati Constanta
Constanta
Turism Constanta
Cautari Frecvente
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z
City break

LA PROTAP

Adresa contact:
Constanta, Romania
Str . Bd. 1 Decembrie 1918 , Nr . 12
Telefon: 0241639843 , 0241639622
Web: http://www.hotel-balada-nej.ro/restaurant-la-protap.php
Descriere:
Restaurantul „La Protap“ va prezinta maiestria in arta culinara a Maestrului Bucatar, cu echipa sa de bucatari, precum si spectacolul servirii pe sabii si tepuse in flacari, cu transari la gheridon de catre ospatarite top-model, in ambianta deosebita a restaurantului, o oaza montana medievala pe litoral - unicat la ora actuala - oferindu-va momente de neuitat si antren.
In cadrul Restaurantului „La Protap“ veti gasi un spectacol culinar, bucataria fiind la vedere, iar preparatele cu totul deosebite.
In momentul intrarii in restaurant, veti fi impresionati de decorul deosebit prin complexitatea si unicitatea pieselor ce impodobesc peretii restaurantului.

Pentru confortul diferitelor categorii de clienti, punem la dispozitie un salon de nefumatori si un salon Business Class, ambele dispunand de o capacitate de 40 de locuri.

Restaurantul „La Protap“ va ofera bucatarie cu specific romanesc, preparate din vanat (urs, caprioara, cerb, mistret, fazan, iepure) si bucatarie internationala
Personalul din restaurant si bar este calificat, cunoscator a mai multor limbi straine, fiind condus de un bucatar sef, Maestru in Arta Culinara.

Va oferim servicii de inalta calitate: servirea se face la ghiridon, transari, dezosari si preparare in fata clientilor; preparatele se aduc la masa dumneavoastra flambate pe platouri de lemn.
Restaurantul „La Protap“ va incanta in fiecare seara cu un program artistic: muzica romaneasca si internationala, program cu orchestra (pian, vioara, acordeon) cu instrumentisti de la Teatrul de Stat.
Se organizeaza mese festive, dineuri oficiale, pranzuri de afaceri etc. Rezervarile meselor se pot face individual sau, la cererea dumneavoastra, se pot aranja fileuri in functie de numarul de persoane necesar evenimentului. Marfa este aprovizionata din unitati autorizate, iar bucataria este dotata cu echipamente moderne si respecta normele europene igienico-sanitare veterinare.

Produsele sunt preparate in conditii de igiena maxima; bucataria este utilata cu echipament de ultima ora, conform standardelor europene a calitatii si igienei.


Cauta in Constanta
Bilete avion  • Bilete low cost
Atractii si zone de interes
Primarie
MIHAIL KOGALNICEANU - PRIMARIA
NAVODARI - PRIMARIA
OVIDIU - PRIMARIA
PANTELIMON - PRIMARIA
PECINEAGA - PRIMARIA
MIHAI VITEAZU - PRIMARIA
INDEPENDENTA - PRIMARIA
Banci
Raiffeisen Bank - ATM
Raiffeisen Bank - ATM
Raiffeisen Bank - ATM
Raiffeisen Bank - ATM
Raiffeisen Bank - ATM
Raiffeisen Bank - ATM
Raiffeisen Bank - ATM
Telefoane utile
Camera de comert
Centru antidrog
Deranjamente apa-canal
Deranjamente Electrica
Evacuare gunoi
Informatii abonati telefonici
Informatii SNCFR
Transport
Transport Feroviar - Statia C.F.R. Medgidia
Transport Feroviar - Unifer Trans S.A.
Transport Maritim - A 1 Team Chartering&Trading
Transport Maritim - ATLANTIC MARINE CO
Transport Maritim - BLACK SEA CROWN SHIPPING
Transport Maritim - Black Sea Crown Shipping S.R.L.
Transport Maritim - Bluenav
Telecomunicatii
RDS.TEL - CONSTANTA
TELEFONET COMMTECH
INTERSAT
Astral Telecom
RDS
Unisoft International
LGC Computers

Ghid
Informaţii generale

Aşezare
n partea sud-estică a Romniei, ntre Dunăre şi Marea Neagră, n sudul Dobrogei.

Vecini
La est: Marea Neagră, la vest: Judeţul Ialomiţa, la nord: Judeţele Brăila şi Tulcea, la sud: Bulgaria.

Suprafaţă
7.071 km2.

Populaţie
746.000 locuitori.

Oraşe
Constanţa, reşedinţă de judeţ, cu 348.000 locuitori, mare port al ţării, centru industrial, comercial cultural şi studenţesc, staţiune balneară şi centru arheologic de seamă. Alte oraşe: Basarabi, Cernavodă, Eforie, Hrşova, Mangalia, Năvodari, Negru Vodă, Ovidiu, Techirghiol.

.. citeste mai mult