Slabire karnataka.

Manteswami Kavya - Manteswami Kavya - constanta-harta.ro

Aici foi topografice cu siturile naturale sacre de pe ea s-au folosit tio ajuta la localizarea limitelor de clan, urmată de vizite ulterioare la acertain limitele de yelles SNS. Sursă: Sushmita Mandal. Sursă: Nitin, D Rai. Ea acoperă o suprafață de km2.

Biligiri înseamnă "deal alb", derivat fie din ceata alba care acopera dealurile pentru o mai mare parte a anului, sau de la stâncă alb care constituie dealul mare încoronat cu templul Domnului Rangaswamy.

Aceasta Lord este o formă de odihna a Domnului Vishnu, venerat ca zeitate președintele a pădurilor în Biligiri Rangan Hills. Accesul la anumite locuri este limitat, de exemplu, și de vânătoare și de ardere a vegetației sunt interzise. Chiar dacă site-uri slabire karnataka sacru în aceste domenii sunt de multe ori slabire karnataka se slabire karnataka elemente separate în peisajul, ele formează mozaicul cultural-ecologice de locuri interconectate recunoscut de mult timp și protejate de Soligas.

cum să pierzi grăsimea stând jos modalități de a arde excesul de grăsime corporală

Ecologie și Biodiversitate Sanctuarul BRTWS are o varietate de tipuri de vegetație, inclusiv scrub, pădurile de foioase uscate și umede, păduri veșnic verzi, Shola, și pajiști de mare altitudine, susținerea tuturor o mare varietate de faună. Pădurile formează un coridor de important faunei sălbatice între biodiversitate Vest Ghats și Ghats slabire karnataka Est, care leagă cele mai mari populații de elefanți asiatici Elephas maximus în sudul Indiei.

Stare Amenintat. Ameninţări Diferite părți interesate au încadrat amenințările la ecologia în zona diferit. Partidele guvernamentale au luat de părere că metodele tradiționale de vânătoare de Soligas ", regimurile de ardere și de colectare non cherestea produs pădure formează o amenințare la adresa biodiversității locale.

Prin urmare, acestea slabire karnataka deplasat locuitorii forestiere de locatii din afara ariilor protejate, dar schimbarea este pe drum.

Soligas, totuşi, vedea cum își acțiuni în tradiție veche, care sprijină valorile locale Biodiversitate. Ei susțin că, deoarece legea le interzice să conducă stilul lor de viață tradițional înspeciilor invazive, cum ar fi Lantana și hemi-paraziți pe copaci coacăze au deranjat echilibrul și să continue să pună în pericol valorile culturale și de conservare ale zonei.

Soligas vedea slabire karnataka native pe cale de dispariție, deoarece hrana lor de specii native mai puțin competitive este preluat de cele invazive.

  • Fustă de slăbire albă
  • Țara unde polițiștii riscă să fie suspendați din funcție dacă nu slăbesc Autor: Stirileprotv iStock Într-un stat din India, polițiștii sunt obligați să slăbească sau riscă să fie suspendaţi din funcţie.
  • Manteswami Kavya - Manteswami Kavya De la Wikipedia, enciclopedia liberă Manteswamy Kavya este una dintre cele mai importante epici orale din Karnataka.

Ei spun că echilibrul ecologic forestier oferă securitate la stilul lor de viață tradiționale. Ca managerii BRTWS ia puțin noțiune a rolului factorului uman în aceste păduri, legăturile strânse dintre Soligas și mediul lor natural slăbi, provocând o eroziune a cunostintelor traditionale Soligas "cu privire la întreținerea de mediul înconjurător și site-urile lor naturale sacre.

Viziune Istorii orale și vizualizare spațială de geografie culturală Soliga pot fi utilizate pentru a informa managerii BRTWS, și să ofere context pentru o mai bună slabire karnataka. Așa cum a fost reiterată de către bătrânii Soliga, utilizarea, dreptul de proprietate și de administrare de site-uri sacre nu poate garanta numai susținerea culturilor indigene, dar poate proteja, de asemenea, biodiversității și a resurselor de apă care fac parte din peisajul Soliga.

Aceste slabire karnataka combinate cu recunoașterea de Legea Drepturilor de padure oferi oportunități pentru o mai bună colaborare cu factorii de decizie politică.

Acţiune Membrii comunității organizat întâlniri în care expresii culturale, cum ar fi: agricol, silvicultură și utilizarea ritual de site-uri au fost explorate de a înțelege și de a documenta practicile Soliga. Au fost organizate discuții între Soligas, ceea ce duce la crearea unei hărți care indică importante site-uri de Soliga.

  1. Oare au dreptate?
  2. Arzător de grăsimi sec

Câteva Soligas nu a vrut site-uri sacre clanului lor cartografiat. Politica și legislația După declararea BRTWS înnoi reguli au făcut practicile tradiționale Soliga mai greu și mai greu, de exemplu, prin restricționarea accesului la site-urile lor naturale sacre.

Ca urmare a unei hotărâri a țării Suppreme Court îno interdicție aproape totală a fost impusă colectarea de NTFPs în sanctuare și parcuri naturale. Acest lucru a împiedicat Soligas să își privire la modalitățile tradiționale de viață.

Top citite acum

Curios, recunoașterea de act drepturilor de padure a fost semnat în același an, declarând că guvernul va face tot posibilul pentru a asigura slabire karnataka populațiilor indigene la terenurile lor, în special în cazurile în care prezența lor beneficiază ecosistemului. O evaluare mai recentă a acestui act a arătat slabire karnataka conținutul său a fost dezvoltat în grabă, și că punerea sa în aplicare nu este doar insuficient, dar se slăbește chiar poziția unor comunități tribale din India.

Custozi Soliga sunt un popor indigene care trăiesc în aceste regiuni împădurite de secole. Ei sunt un grup social de apropiați, promovarea exogamia între diferitele clanuri Soliga. Ele sunt în mod tradițional vânători și agricultori swidden, și se colectează o mare varietate de non-cherestea-Forest-Produse pentru subzistență. Cosmologia Soliga este o extensie a lumii naturale.

este bere bună pentru a pierde în greutate cum să slăbești bbc2

Locuri sacre Yelles sunt identificate ca materiale compozite ale celor cinci elemente. Ei văd rolul de "Veeru" ca fiind esențiale pentru existența lor. Acesta este de temut și respectat.

Femeile nu au voie sa viziteze zone care sunt considerate locuite de Veeru. Aceste zone sunt în general ținute în afara limitelor pentru membrii comunității, și, astfel, protejat de uz uman sau tulburări.

SLABIRE si MASA MUSCULARA in acelasi timp - Dieta Flex Recomp ep.1

Ce au așa-numita locuitorii din mediul urban civilizate au contribuit la aceasta? Coaliţie Coaliția în acest domeniu este format din oameni de stiinta, Bătrânii Soliga și persoane din diferite comunități Soliga susținute de un ONG indian, Ashoka Trust. Recunoașterea de Legea Drepturilor Forest, o dezvoltare politică națională recent pot crea oportunități pentru o colaborare mai strânsă cu guvernul în acest sens.

35 și nu poate slăbi pierdere în greutate busolă

Conservare unelte Counter-mapping este un instrument eficient. Deși există hărți detaliate ale regiunii, ele nu indică site-uri care sunt importante pentru Soligas. În timpul întâlnirilor comunitare, locurile sacre locale și valorile tradiționale au fost cartografiate folosind tehnici Sistemul de Informații Geo. Aceste hărți au fost ulterior distribuite pe locuitori și factorii de decizie din regiune, și poate acum fi greu ignorate.

În plus, monitorizarea resurselor și practici de recoltare durabile a sprijini academic de vedere Soliga pe care le susține viața locală în loc de amenințătoare ea.

Indienii Ies in Grupuri Mari pentru a Sarbatori Distantarea Sociala - Fitness Nation

Rezultate Ca Soligas considerat că interesele lor nu au fost reprezentate pe hărțile întocmite de către agențiile guvernamentale, au construit o hartă a lor, afirmarea identității lor colective și drepturile lor asupra terenului. Această hartă serveste acum ca un puternic instrument de comunicare și lobby pentru patrimoniul lor cultural și de rolul important al acestora în locuri sacre, care au fost lăsate în timpul exercițiilor cartografice guvernamentale. Harta, de asemenea, ajută la restabilirea cunoștințe și practici culturale asociate cu aceste site-uri naturale sacre și împrejurimile lor.

Resurse Legea Drepturilor de padure indian.

Asevedeași