Slăbește mașina

slăbește mașina

slăbește mașina

Slabeste 6 kilograme intr-o saptamana Joi, 15 Ianuarieora Ai constat ca te-ai ingrasat si trebuie sa slabesti brusc un numar esential de kilograme? Secretul consta in consumul de legume si fructesi o supa preparata din urmatoarele ingrediente: o varza alba mare, patru fire de praz, doua rosii, doua cepe, doua tulpini de telina, doua vinete, un ardei gras, patru catei de usturoi, sare, piper, toate slăbește mașina in trei litri de apa.

Daca urmezi strict acest regim, vei slabi nici mai mult nici mai putin de 6 kilograme in numai o saptamana, asigura Femeia. Iata calendarul slăbește mașina regim: Ziua 1:Supa si fructe in orice cantitate.

slăbește mașina

Ziua 2: Supa si legume verzi fierte sau crude. La cina, un cartof copt cu putin unt, sare si verdeata. Ziua 3: Supa, fructe, legume, branza de vaci sau iaurtin orice cantitate.

Ziua 4: Supa si 4 banane. Ziua 5: Supa si g de carne de pui sau curcan la gratar cu slăbește mașina de legume fierte sau crude.

slăbește mașina

Ziua 6: Supa, carne pui, curcan sau peste si legume, in orice cantitate. Ziua 7: Orice cantitate de supa, legume, fructe si orez nedecorticat fiert.

slăbește mașina

Dupa ce stii aceasta dietadaca nu vrei ca numarul de kilograme date jos sa revina, treci pe dieta de stabilizare, adica, introdu progresiv in alimentatie alimentele bogate in grasimi si zaharuri.

Asevedeași