Subtire firefox

10 Alimente Care Te Ajuta Sa Slabesti Sanatos Chiar Daca Ai Un Buget Restrans

Cum să Instalarea pluginului Windows Media Player pentru Firefox Deci, ați cumpărat un videoclip de antrenament și l-ați aruncat în computer.

subtire firefox

Faceți clic pe meniul din dialogul de redare automată și deschide Firefox, browserul dvs. Acum priviți la un ecran gol.

subtire firefox

Ce acum? Problema este cel mai probabil pentru că nu aveți instalat pluginul Windows Media Player pentru Firefox, deci tot ce trebuie să faceți este să îl instalați. Rețineți că, de obicei, veți avea aceeași problemă oricând încercați să vizualizați fișiere video în FIrefox utilizând formatul Windows Media, cum ar fi fișierele.

subtire firefox

Instalare Doar descărcați și rulați programul de instalare a pluginurilor conectat mai jos. Probabil doriți să închideți Firefox în timpul instalării. Verificarea instalării pluginului După ce treceți prin expertul de instalare foarte rapid, ați putea fi curios dacă instalarea a funcționat.

subtire firefox

În timp ce metoda cea subtire firefox ușoară este să deschideți doar un videoclip Windows Media, puteți introduce și următoarele în bara de adrese pentru a vedea lista pluginurilor încărcate: about: plugins Și ar trebui să vedeți pluginul Windows Media Player în listă.

De asemenea, puteți vedea tipurile de fișiere pe care Firefox le va utiliza.

Alimente care te ajută să arzi calorii şi grăsimi! Pastile dietetice comune în siguranță arderea grăsimii literal.

Și acum pot vizualiza acest fișier video format Windows Media în Firefox Note tehnice În cazul în care aveți probleme cu acest program de instalare, vă recomandăm să consultați această listă pentru a vă ajuta în rezolvarea problemelor: Pluginul WMP utilizează setările IE Proxy, nu cele din Firefox.

Acest lucru se datorează faptului că pluginul în sine este doar un pachet subțire în jurul Windows Media Player, care utilizează întotdeauna IE intern pentru a prelua date.

subtire firefox

Dacă programul de dezinstalare nu subtire firefox să elimine acest fișier din orice motiv, îl puteți șterge manual. Puteți, de asemenea, copia teoretic același fișier. Descărcați plug-in-ul Windows Media Player Firefox de la port

subtire firefox

Asevedeași