Slabire sj, Uimitoare dietă a indienilor: Slăbești 8 kilograme în 7 zile și elimini toxinele

Dieta Daneză: sănătoasă sau periculoasă?

Dieta Daneză este unul dintre cele mai stricte și agresive regimuri de slăbire, care promite o scădere în greutate de până la 10 kilograme și reducerea celulitei, în doar câteva zile.

slabire sj Vreau slim jos

Autor: Dr. Dieta Daneză promite o reducere în greutate de până la 10 kilograme, mai puțină celulită, un metabolism schimbat și menținerea noii greutăți timp de 2 ani, totul în doar câteva zile.

Odată cu aceste presupuse avantaje vin însă și riscurile asociate unui regim foarte strict și dur pentru organism, de slabire sj nu intamplator dieta se aplica in diverse spitale, cu monitorizare medicala.

slabire sj Registrul ancestral de pierdere în greutate

Medicii cardiologi susțin că are beneficii pentru sistemul cardiovascular, însă părerile sunt împărțite atunci când vine vorba despre rinichi, ficat sau tractul digestiv. Și asta pentru că cele 13 zile de dietă impun un aport de doar de calorii pe zi, iar lista de alimente permise este foarte restrânsă.

Dietă Postul intermitent - slabeste fara sa renunti la alimentele tale favorite Dieta postului intermitent, cunoscuta si sub denumirea de intermittent fasting, este preferata vedetelor de peste Ocean si a bloggerilor de lifestyle anul acesta.

Toate cele 13 zile ale dietei presupun un meniu diferit. De aceea respectarea întocmai a regulilor este atât de importantă.

slabire sj sfaturi de pierdere în greutate indusladies

Mai trebuie să știi că sarea, condimentele, prăjelile, dulciurile, alcoolul și sucurile sunt complet interzise. În plus, nu ai voie să iei nicio gustare în afara celor 3 mese principale.

slabire sj pierdeți în greutate pentru menopauză

Asevedeași