Slabire umila

slabire umila

Cum funcționează dieta Lemme November, Dieta Lemme este o nouă metodă de abordare a dietei de slăbire, inventată de un farmacist din Desio, care se numește tocmai Dr. Lemme, care încearcă să întoarcă elementele de bază ale nutriției cu o nouă metodă alimentară, dar în umila mea părere chiar puțin excentric.

cum să slăbească berbecii

Cu dieta Lemme, în esență, face tot ceea ce este opus față de ceea ce ne-au învățat întotdeauna dieteticienii și nutriționiștii, în această dietă recomandăm consumul de grăsimi precum uleiul și untul, care sunt de obicei limitate la minimum, dacă nu sunt complet excluse din dietele clasice.

În dieta Dr. Lemme puteți mânca paste și nu trebuie să o cântăriți, atâta timp cât nu se folosește sare de gătit. Puteți prăji alimente și, spre deosebire de tot ceea ce nutriționiștii și dieteticienii din întreaga lume recomandă să mănânce sățietate, dieta Lemme interzice fructele și legumele.

cum să slăbești fără să pierzi grăsime

Dieta Lemme este una dintre cele mai criticate slabire umila de către experții în nutriție, deoarece interzice fructele și legumele, însăpotrivit Dr. Lemme, acestea sunt alimentele responsabile de acumularea în greutate! Dieta constă într-o primă fază de pierdere în greutate, unde pierderea medie în greutate este estimată la aproximativ kg pe lună și este necesară o a doua fază de întreținere pentru a evita pierderea kilogramelor pierdute.

Cu aceasta, în teorie, rezultatele rapide sunt garantate fără prea multe sacrificii la masă, unde caloriile nu mai slabire umila cel mai important factor pentru succesul dietei, dar ceea ce contează sunt asociațiile alimentare potrivite, excluzând alimentele care ne îngrașă.

slăbește femeia

Schema slabire umila a dietei Lemme prevede o supărare a obiceiurilor alimentare canonice, deci nu mai micul dejun cu lapte și fripte, ci mergeți mai departe pentru o farfurie cu spaghete. Să vedem un exemplu de meniu dietetic Lemme: Mic dejun : o farfurie cu paste cu ulei și ardei iute, dar slabire umila sare Prânz : carne sau pește gătit cu orice metodă de gătit, apoi ok și pentru prăjire, dar toate fără sare de exemplu, coapte la cuptor Cina : carne, pește sau ouă fierte cu orice metodă de gătit, astfel încât este bine și pentru prăjit, dar toate fără sare de exemplu, pui la cuptor Gustări : ceai verde fără zahăr Pentru a fi eliminat din meniu : zahăr.

pierde grăsime pentru om

Asevedeași